Ingebruikname Nieuwe Servers

Onlangs (week of 5-6 geleden) kreeg ik van Webstekker B.V. een bericht dat ze momenteel bezig zijn alle oude (verouderde) servers te vervangen door nieuwe.

En omdat mijn server inmiddels ook tot de oudjes behoord, kreeg ik van hen het aanbod om hier kosteloos gebruik van te maken, mocht ik daar prijs op stellen. Het enigste wat ik hier dan zelf voor hoefde te doen is;

  1. Jullie hiervan op de hoogte te brengen;
  2. De migraties van alle draaiende domeinen zelf te verzorgen.

Ik ben dus maar op dat aanbod ingegaan!

Bezin eer gij begint!

De afgelopen weken heb ik gebruikt om de nieuwe server, met hulp van de Webstekker Engineers, te configureren en uitgebreid te testen.

Inmiddels heb ik de server in gebruik genomen en zijn mijn eigen domeinen inmiddels met succes overgezet.

Nu zijn jullie aan de beurt!

De komende weken ga ik de domeinen die ik in beheer heb, en die draaien op de server bij Webstekker B.V. (uitgesloten de domeinen die zijn ondergebracht bij Antagonist of Swift Internet), een voor een, in de nachtelijke uren overzetten naar de nieuwe server.

Wanneer jouw domein(en) aan de beurt is/zijn, is afhankelijk van mijn vrije tijd en nachtrust. Ik ga je dus ook niet informeren over het tijdstip van migratie, wel krijg je via e-mail te horen wanneer de migratie voltooid is. Ik stuur je dan ook de aangepaste documenten mee.

Gaat er iets veranderen?

Nee, je domein(en) word(en) 1 op 1 door mij overgezet. En als ik mijn werk gewoon goed doe, zal je daar helemaal, maar dan ook helemaal niks van meekrijgen!

Gaat er iets veranderen in de kosten?

Ja, dat wel natuurlijk! Maar alles ten voordele van jou!

Waar je voorheen zo’n kleine €60,00 per jaar voor de hosting per domein kwijt was, kost het hosten straks nog maar €12,00 per jaar per domein. En da’s toch ook weer mooi meegenomen.

De kosten voor het registreren van domeinnamen, SSL-Certificaten en alle andere diensten/producten die ik voor je moet aanschaffen, blijven onveranderd.

HooTie WebDesign (André)

PS

Heb je vragen over dit onderwerp, vergeet ze dan niet te stellen…

Een ogenblik geduld alstublieft...

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *