Periodiek Onderhoud Mei 2020

Het maandelijks onderhoud aan je website is weer uitgevoerd. Alle plugins en thema’s zijn weer bijgewerkt naar de laatste versie. Verder heeft de diagnosescan geen kritische problemen gerapporteerd.

Werken met Gutenberg Blocks

Vanaf 1 januari 2021 biedt WordPress geen ondersteuning meer voor WYSIWYG editors zoals die van TinyMC e.a.. WordPress schakelt vanaf die datum helemaal over naar Gutenberg Blocks.

Binnen Gutenberg Blocks blijft weliswaar een WYSIWYG editor beschikbaar, maar deze is beperkt. Maak je momenteel nog gebruik van een WYSIWYG editor en wil je straks niet voor verassingen komen te staan. Neem dan de volgende informatie over Gutenberg tot je.

Thema GeneratePress Premium

Er is ook weer geïnvesteerd in een nieuw thema! Naast dat je voor je website al gebruik kon maken van alle CrestaProject thema’s en plugins, is daar nu ook het thema van GeneratePress aan toegevoegd. Superstrak design met ontiegelijk veel mogelijkheden, en uitermate geschikt voor bloggers en full responsive.

Geef maar een gil als je je website wilt laten omtoveren.

Covid-19 (corona)

Voor hulp en ondersteuning kom ik voorlopig niet naar je toe! Heb je serieus problemen of hulp nodig bij/met je website, bel of mail dan. Ik kan je eventueel op afstand via TeamView of Zoom verder helpen.

HooTie WebDesign (André)

Een ogenblik geduld alstublieft...

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *