Periodiek Onderhoud Oktober 2019

Het maandelijks onderhoud aan je website is weer uitgevoerd.

Alle plugins en thema’s (uitgezonderd de PRO thema’s van Catch) zijn weer bijgewerkt naar de laatst versie.

Thema’s van Catch

De licenties van de PRO versies worden niet meer automatisch door mij verlengd, simpelweg omdat er te weinig gebruik van wordt gemaakt. Een goed alternatief zijn de PRO thema’s van CrestaProject. Deze thema’s (inclusief de PRO versies) kun je gratis gebruiken. Geldt overigens ook voor niet Catch gebruikers. 🙂

Geef maar een seintje als je een thema van CrestaProject geĂŻnstalleerd wilt hebben.

Werken met Google Chrome

In Google Chrome (versie 76) zat een vervelende bug waardoor het in sommige gevallen lastig werken was aan je website. Dit probleem is inmiddels door Google getackeld. Wel moet je hiervoor je browser updaten naar versie 77.

Mailserver & Web-Formulieren

Er is een probleem gedetecteerd met het verzenden van web-formulieren die voor het verzenden gebruik maken van de standaard PHP mail functie. In sommige gevallen kan het voorkomen dat speciale leestekens zoals; é, ü, ç enzovoort niet in de mail-body worden geprint.

Maak je op je website gebruik van z.g. web-formulieren, dan kun je dit eenvoudig controleren door een van je web-formulieren zelf in te vullen en te versturen.

Voorbeeld Tekst

André zegt: “Met de ideeën die ik heb, weet ik überhaupt zelden raad!”

Worden er 1 of meer leestekens niet goed in de mail-body geprint, neem dan contact met me op. Een oplossing is voorhanden.

HooTie WebDesign (André)

Een ogenblik geduld alstublieft...

4 gedachten over “Periodiek Onderhoud Oktober 2019

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *