Ook hierin is per 1 januari 2019 het een en ander veranderd. Het tijdperk van bellen, afspraakje maken, bakkie koffie doen en handje contantje aftikken is voorbij! Per 1 januari 2019 is het alleen nog maar mogelijk om mij te betalen/terug te betalen via;

PayPal
Via PayPal kun je veilig betalen met je eigen PayPal account of met je creditcard. Voor het betalen met je creditcard, is het hebben van een PayPal account niet verplicht.

PayPal is voor mij de makkelijkste manier gebleken om je gespecificeerd een factuurtje (wat eigenlijk niet eens zo mag heten) te kunnen sturen voor al dat wat ik voor jou heb betaald/voorgeschoten.

ING Betaalverzoek via Whats App (in de volksmond ook wel een Tikkie genoemd)
Als het betalen via PayPal niet wil lukken, kan ik je een betaalverzoek sturen via Whats App. Maar ook alleen als je gebruik maakt van Whats App en je mobiele nummer hier bekend is. Ik verstuur geen betaalverzoeken per e-mail! Ook al is dit technisch gezien wel mogelijk.

Direct Banking (overschrijven naar bankrekening)
Alleen beschikbaar en als uitzondering voor klanten/vrienden die vóór 2019 hier hun website laten hosten/beheren. Wil je hier gebruik van maken, neem dan even contact met me op. Deze optie verdwijnt per 1 januari 2020!